over ons,

wij kennen elkaar sinds het najaar van 2005; inderdaad, ook wij zijn een "nieuw setje". Gerrit heeft 2 kinderen 'uit een eerder huwelijk' en Bets heeft 1 zoon 'uit haar eerdere huwelijk' Alle drie onze kinderen zijn inmiddels ruim volwassen, getrouwd/samenwonend en hebben inmiddels zelf ook kinderen: Wij zijn inmiddels de trotse oma & opa van 4 kleinkinderen. Ons 5e kleinkind maakt naar verwachting in de zomer van 2021 zijn of haar opwachting.

Op 5 juni 2007 zijn wij getrouwd in de Brandaris op West-Terschelling. Hoe het zover is gekomen is een heel verhaal, maar het komt er in het kort op neer dat wij aanvankelijk geen intenties hadden om te gaan trouwen, maar dat daar verandering in kwam nadat wij in het voorjaar van 2006 hebben genoten van een weekje vakantie pop Terschelling. Tijdens het wachten op de veerboot, zittend/luierend op het bankje vóór de Brandaris (om weer terug te gaan naar de vaste wal) kwam Gerrit tot de ontdekking dat je dus toch wel de Brandaris ín kon, maar dan enkel en alleen om te trouwen of daarbij aanwezig te zijn. De trouwambtenaar die zojuist een huwel;ijk had voltrokken bevestigede dat met de spontaan uitgesproken woorden: "jullie kunnen hier ook trouwen hoor ....." .... hoe kon zij weten/vermoeden dat wij nog niet getrouwd waren?. Goed, de wetenschap dat je in de Brandaris kon trouwen hield ons allebei tijdens de terugreis én het weekend aansluitend bezig, zodanig dat Gerrit op de zo.avond Bets ten huwelijk heeft gevraagd, maar daar dan wel de "voorwaarde" aan koppelde dat het huwelijk in de Brandaris plaats zou gaan vinden. Bets zei volmondig "JA".

Na enig heen-en-weer bellen en overleggen (o.a. met de trouwambtenaar die ons 'de hint' had gegeven ...) werd onze trouwdatum en -locatie vastgelegd: 5-6-7, oftewel 5 juni 2007 in de Brandaris op West-Terschelling. Het werd een prachtig gebeuren waarbij wij onze kinderen en enkele andere gasten hebben uitgenodigd om bij onze trouwerij aanwezig op Terschelling aanwezig te zijn en daar samen met ons het feestje te vieren. Het werden 4 hele mooie en gezellige dagen. Een prachtig iets om op terug te kijken.

Klik op de foto voor een grotere weergave en slideshow